Aqua Tesla

header
Ecological water treatment

WITHOUT SALT

WITHOUT CHEMICALS

WITHOUT ELECTRICITY

header

WITHOUT SALT

WITHOUT CHEMICALS

WITHOUT ELECTRICITY

header

Clear water for everyone

BETTER FOR HUMAN

BETTER FOR ANIMALS

BETTER FOR THE WORLD

header

Healthy water for showering

Gentler on the skin

No limescale

Less shampoo and conditioner

header

Save money every month

saving on energy

savings on detergent, shampoo, etc.

equipment lasts longer

header

Clear clean glasses

Much better taste

savings on cleaning products

equipment lasts longer

header

ZONDER ZOUT

ZONDER CHEMICALIEN

ZONDER STROOM

header

ZONDER ZOUT

ZONDER CHEMICALIEN

ZONDER STROOM

header

Beter water voor iedereen

beter voor de mens

beter voor de dieren

beter voor de wereld

header

Gezond water om te douchen

Zachter voor de huid

Geen kalkaanslag

Minder shampoo en conditioner

header

Elke maand weer geld besparen

besparing op energie

besparing op wasmiddel, shampoo e.d.

apparatuur gaat langer mee

header

Heldere schone glazen

Veel betere smaak van o.a. koffie

besparing op schoonmaakmiddelen

apparatuur gaat langer mee

Samenleving en familie

Duurzaamheid voor samenleving en familie.

1. Duurzaam
2. Minder slijtage of bederf onderhevig
3. Het milieu minder belasten: duurzame energiebronnen wind, zon, waterkracht enz.; duurzaam produceren.

Aan de term duurzaamheid worden veel waarden gekoppeld. Duurzaam leven heeft alles te maken met bewustwording. In een duurzame wereld zijn mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht. Wat verbruik of consumeer je? Wat kost het en wat betekent dit voor ons milieu en onze toekomst? Behalve dat duurzaam leven leidt tot minder consumeren, maakt het bewuster van zaken die er toe doen. Bewuster van wat consumptie betekent voor uw gezondheid, hoeveel het kost om energie op te wekken en wat de productie van gebruiksgoederen voor effect heeft op de natuur.

Dit artikel belicht de voordelen van het gebruik van waterbehandeling in combinatie met duurzaamheid en de voordelen voor u en uw gezin.

Duurzaamheid en energieverbruik
Dankzij een waterontharder presteren uw huishoudelijke apparaten zoals de wasmachine, de vaatwasser, de Quooker, een stoomoven, het koffiezet- of espressoapparaat, etc. niet alleen veel beter en verbruiken ze veel minder energie. Ze gaan ook nog eens veel langer mee. Zo kunnen deze apparaten gemiddeld wel 30 procent langer meegaan. Dat komt omdat er geen (kalk)aanslag op uw apparaten wordt gepleegd. Dit verlengt niet alleen de levensduur, maar het bespaart u ook veel geld als het gaat om onderhoud en onnodige reparaties die het gevolg zijn van hardnekkige kalkaanslag.
Door kalkaanslag kan de efficiency van al uw water verbruikende apparatuur tot bijna 50% teruglopen. Daardoor verliezen de apparaten hun oorspronkelijke prestatievermogen. Tot die conclusie kwam het onafhankelijke onderzoeksbureau Batelle Institute na uitvoerig onderzoek. Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat bij warmtewisselaars een minieme kalkafzetting al leidt tot een flink rendementsverlies. En dat sommige apparaten al na anderhalf jaar compleet verstopt raakten door kalkaanslag.
Met een goede waterontharder bespaart u al gauw 10% op uw stroom- en gasverbruik wat weer ten goede komt aan het milieu. 

Duurzaamheid en het milieu
Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de zorg voor ons milieu. Dat begint met bewust omgaan met het milieu. We moeten nadenken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het milieu ons blijft geven wat we nodig hebben om te genieten van het leven. Daarom is het belangrijk om na te gaan hoe en in welke mate we een product het beste kunnen produceren en gebruiken. De waterontharders van Agua Tesla zij gemaakt van 80% gerecyclede materialen en wij zijn een bedrijf dat tot in de kleinste details duurzaam onderneemd.

Duurzaamheid en comfort voor de huid
Een van de grootste voordelen van het installeren van een waterontharder bij u thuis is dat zacht water beter is voor het reinigen. Dat geldt voor uw kleding, badkamer en keuken, maar ook voor uw huid. Zacht water maakt het gemakkelijker voor water om een schuimend schuim te vormen en spoelt het net zo grondig weg. Dat betekent dat uw zeep efficiënter werkt, en u blijft niet achter met die porie-verstopte zeepresten over uw hele lichaam. Bestaande huidaandoeningen worden minder of verdwijnen zelfs.
Onze natuurlijke zuurmantel van de huid remt de groei van bacteriën en voorkomt dat ze onze huid binnendringen. Het wassen met zeep neutraliseert het zuur op onze huid. Daardoor is de huid blootgesteld aan een hoger risico op infectie en andere huidaandoeningen. Minder zeep gebruiken is dus beter voor de huid. Onze huid heeft na elke wasbeurt met zeep zo’n 2 tot 3 uur nodig om de natuurlijke zuurmantel weer te herstellen. Bij gebruik van ‘zacht’ kalkvrij water is er minder zeep nodig om het beoogde resultaat te behalen en is dus beter voor uw huid en het milieu. 

Samenvattend:
Een waterontharder is niet alleen een duurzame investering maar ook goed voor de complete samenleving en uw familie.

Onze oplossingen

Agua Tesla Basic

Agua Tesla Pro

Agua Tesla Ultimate

Shopping Cart