Aqua Tesla

header
Ecological water treatment

WITHOUT SALT

WITHOUT CHEMICALS

WITHOUT ELECTRICITY

header

WITHOUT SALT

WITHOUT CHEMICALS

WITHOUT ELECTRICITY

header

Clear water for everyone

BETTER FOR HUMAN

BETTER FOR ANIMALS

BETTER FOR THE WORLD

header

Healthy water for showering

Gentler on the skin

No limescale

Less shampoo and conditioner

header

Save money every month

saving on energy

savings on detergent, shampoo, etc.

equipment lasts longer

header

Clear clean glasses

Much better taste

savings on cleaning products

equipment lasts longer

header

ZONDER ZOUT

ZONDER CHEMICALIEN

ZONDER STROOM

header

ZONDER ZOUT

ZONDER CHEMICALIEN

ZONDER STROOM

header

Beter water voor iedereen

beter voor de mens

beter voor de dieren

beter voor de wereld

header

Gezond water om te douchen

Zachter voor de huid

Geen kalkaanslag

Minder shampoo en conditioner

header

Elke maand weer geld besparen

besparing op energie

besparing op wasmiddel, shampoo e.d.

apparatuur gaat langer mee

header

Heldere schone glazen

Veel betere smaak van o.a. koffie

besparing op schoonmaakmiddelen

apparatuur gaat langer mee

De waterontharder van Agua Tesla, wat is het?

De waterontharder van Agua Tesla wordt steeds populairder bij de bestrijding tegen kalkaanslag. Niet zo gek, want waar eerder alleen de waterfilter fabrikanten een oplossing tegen kalkaanslag aanboden, is er tegenwoordig een goedkopere effectieve manier om kalkaanslag tegen te gaan.

Kalkaanslag

In de waterkoker, wasmachine en in uw waterleidingen en in de badkamer. Overal in huis komen we kalkaanslag tegen. Calcium en Magnesium zijn twee mineralen in leidingwater. Wanneer deze mineralen aan elkaar hechten daalt dit neer als kalkaanslag op en in uw apparatuur. Slecht voor de levensduur van apparaten en kostbaar.

Hoe werkt een waterontharder van Agua Tesla?

Door middel van twee (of meer) extreem sterke magneten die om de waterleiding worden bevestigd, zorgt het magnetisch veld ervoor dat Calcium en Magnesium geen kans krijgen aan elkaar te binden. De mineralen worden niet uit het water gefilterd, maar spoelen zonder te hechten weg het riool in.

Waarom een waterontharder van Agua Tesla?

De levensduur van je huishoudelijk apparatuur verlengen en minder poetsen op de doucheraam met al dat kalkaanslag. Omdat we tegenwoordig wel druk zijn met andere dingen, willen we dat allemaal wel. Daar hebben ze dus de magnetische waterontharder voor uitgevonden.

De waterontharder van Agua Tesla is een goede oplossing voor het tegengaan van kalkaanslag, verduurzamen van je woning en om te besparen op onderhoudskosten van huishoudelijk apparatuur.

Als we de magnetische waterontharder vergelijken met de mechanische en elektronische waterontharder, is de waterontharder magneet voordelig geprijsd. Eén van de redenen waarom de magnetische manier van kalkaanslag tegengaan zo populair is geworden. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom zoveel mensen deze magneet in huis hebben gehaald.

De sterkte van de magneet

De werking van een magnetische waterontharder is anders dan de waterontharder met filter. De magneet haalt namelijk geen mineralen uit het water, maar zorgt er door middel van een sterke magneet voor dat de kristalstructuur van water verandert.
Er zijn verschillende magnetische waterontharders op de markt die allen qua magnetische werking diverse sterkten hebben. De waterontharders van Agua Tesla varieren in sterkte. Daarmee bieden wij voor elk kalkaanslagprobleem een gepaste oplossing aan.

Welke magnetische waterontharder past bij uw woning?

In zowel oude als nieuwe woningen, villa’s, appartementen, flatwoningen, boten, campers, caravans, chalets, bars en restaurants worden de waterontharders van Agua Tesla  gebruikt. Welke waterontharder bij u past ligt geheel aan het type waterleiding, de ruimte om de waterontharder te plaatsen en het verbruik.

 

Waterontharder van Agua Tesla Installeren

Zonder het doorvoeren van lastige aanpassingen kunt u binnen 10 minuten de Agua Tesla Basic installeren. U krijgt van ons een duidelijke montagehandleiding meegeleverd.  Voor installatie van de Agua Tesla Pro en Agua Tesla Ultimate komt er een monteur bij u langs voor de installatie. 

Onze oplossingen

Agua Tesla Basic

Agua Tesla Pro

Agua Tesla Ultimate

Shopping Cart